MATH SOLVE

6 months ago

Q:
# solve the equationA salesperson has to drive 500 miles. For the first three hours she drove at 65 mi/h. For the next two hours she drove at 55 miles per hour. How many more miles does she have to drive?

Accepted Solution

A:

65 miles per hour*3 hours= 195 miles

55 miles per hour*2 hours=110 miles

195+110=305 miles total traveled

500-305=195 miles left to travel

55 miles per hour*2 hours=110 miles

195+110=305 miles total traveled

500-305=195 miles left to travel